Dodon, atac suburban la Maia Sandu: „Când daţi mâna cu o bătrânică, după asta de o sută de ori vă spălaţi mâinile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Igor Dodon a lansat un atac suburban la adresa Maiei Sandu vineri, 13 noiembrie, în ultima zi a campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale. Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că este „laşă şi fricoasă” pentru că a refuzat dezbaterile electorale. În plus, Dodon i-a reproşat Maiei Sandu că nu este căsătorită şi că ar merge la marşurile LGBT din Chişinău.

Mai mult, Igor Dodon a afirmat că Maia Sandu este gata să plece în orice zi din R. Moldova, deoarece „nu vă ţine nimic în ţara asta, nu aveţi familie, nu aveţi nimic. O să vă luaţi rucsacul şi hainele şi o să plecaţi din ţară”.

„O să pierdeţi alegerile pentru că nu aveţi esenţă. Sunteţi o persoană falsă, fără conţinut, fără esenţă. Vă temeţi şi urâţi oamenii. Eu doar ştiu când vă duceaţi în raioane ce făceaţi - mâncaţi din cratiţa pe care o aduceaţi cu dvs. Când dădeaţi mâna cu o bătrânică, după asta de o sută de ori vă spălaţi mâinile”, a declarat Igor Dodon în emisiunea sa „Igor Dodon răspunde”.

Dodon a menţionat că Maia Sandu „umblă ca speriată şi sare ca fripta”, continuând atacul.

„Odată am încercat în biroul preşedintelui, aşa am strâns-o într-un colţ şi i-am spus: „doamna Sandu, de ce eşti aşa speriată? Hai să ne întâlnim, să-ţi fac cunoştinţă cu soţia, cu copiii. Iaca diferenţa între valori”, a spus Dodon.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite