VIDEO Momentul în care mascaţii sparg geamul unui apartament pentru a reţine un bărbat suspectat de tentativă de omor

VIDEO Momentul în care mascaţii sparg geamul unui apartament pentru a reţine un bărbat suspectat de tentativă de omor

Un bărbat de 63 de ani din Chişinău a fost reţinut de către oamenii legii pentru comiterea unei tentative de omor. Mascaţii de la „Fulger” au fost nevoiţi să spargă geamul apartamentului în care se afla suspectul, deoarece acesta ar fi refuzat să deschidă uşă. În cadrul acţiunilor procesual penale, bărbatul şi-a recunoscut vina. El riscă până la 10 ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tentativa de omor a avut loc pe 5 august curent. Un bărbat a alertat Poliţia pe motiv că i-a fost aplicată o plagă de cuţit. La locul faptei, forţele de ordine au depistat un bărbat de 62 de ani, care era însângerat şi care a comunicat că a fost atacat de către vecinul lui. Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportat la spital petru îngrijiri medicale.

Urmare a măsurilor de investigaţie şi urmărire penală desfăşurate de poliţişti la faţa locului, s-a sabilit că bănuitul se afla la victimă în ospeţie şi în urma consumului de băuturi alcoolice între ei s-a iscat un conflict. 

Ulterior, individul i-a aplicat o lovitură de cuţit, în regiunea cutiei toracice. Victima a reuşit să iasă din apartament solicitând ajutorul poliţiei iar bănuitul s-a încuiat în apartament şi nu refuza să deschidă uşa apartamentului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: