O deputată din Republica Moldova, răpusă de COVID-19

O deputată din Republica Moldova, răpusă de COVID-19

Deputata Partidului Democrat din Moldova Ludmila Guzun murit în dimineaţa zilei de vineri, 16 aprilie, după ce a fost infectată cu SARS-CoV-2.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ea era internată la Spitalul Republican deja mai mult de două luni de zile. Din cauza acestui virus au fost afectaţi tare plămânii. La un moment dat ne bucurasem, îi era un pic mai bine, însă ieri medicii au fost puşi în situaţia să o intubeze”, a declarat liderul PDM, Pavel Filip, pentru TV8.

În 2011, Ludmila Guzun a exercitat funcţia de viceprimar al oraşului Ungheni, din partea PLDM. Din 2012, când i s-a propus funcţia de şef al SA „Moldtelecom” Ungheni, a aderat la democraţi. A plecat din funcţia de viceprimar şi a activat la întreprinderea „Moldtelecom” până la alegerea sa în funcţia de preşedinte de raion. În momentul când a renunţat la fotoliul de viceprimar a anunţat public că se va regăsi în PDM, devenind preşedinta Organizaţiei Teritoriale Ungheni a acestei formaţiuni. Guzun a devenit preşedintele Consiliului Raional Ungheni după alegerile locale din iunie 2015.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările