Din 13 decembrie „Adevărul Moldova“ îţi aduce cele mai frumoase 101 cărţi de citit într-o viaţă

Din
13 decembrie „Adevărul Moldova“ îţi aduce cele mai frumoase 101 cărţi de citit
într-o viaţă

101 cărţi de citit într-o viaţă

Emile Zola, Charles Baudelaire, Thomas Hardy, Rudyard Kiplin şi Paul Feval sunt doar câteva dintre numele de referinţă din literatura universală cu care ai să te întâlneşti în noua si fascinanta colecţiede carte

Ştiri pe aceeaşi temă


Cărţile sunt precum o grădină pe care o poţi purta în buzunar, spune un vechi proverb chinezesc. Deschide măcar unul dintre volumele din Colecţia „101 de cărţi de citit într-o viaţă“ şi-ai să vezi că şansele să mai ieşi din această grădină literară sunt infime.

Émile Zola, Charles Baudelaire, Thomas Hardy, Rudyard Kipling, Paul Féval sunt doar câteva dintre numele de referinţă din literatura universală cu care ai să te întâlneşti în această nouă Colecţie pe care „Adevărul Moldova“ ţi-o aduce în fiecare zi de joi, începând din 13 decembrie.

Pentru a-ţi face plimbarea prin această frumoasă grădină literară cât mai plăcută, îţi supunem atenţiei cea de-a 101-a carte din Colecţie, dedicată celor mai frumoase poezii de dragoste din lume. Volumul apare împreună cu ediţia de joi, 13 decembrie, a ziarului „Adevărul Moldova“, la preţul special de numai 39 de lei, la toate chioşcurile de presă şi oficiile poştale din ţară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările