Curtea de la Stockholm a interzis rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Chişinău

Curtea de la Stockholm a interzis rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului Chişinău

Curtea de Arbitraj de la Stockholm a interzis Republicii Moldova să efectueze acţiuni de reziliere a contractului de concesionare a Aeroportului Internaţional Chişinău până la o decizie finală. Despre acest lucru anunţă Avia Invest SRL, companie căruia statul i-a concesionat Aeroportul, transmite IPN.

Compania reiterează că a fost întotdeauna şi rămâne deschisă la un dialog juridic civilizat cu autorităţile cu privire la orice fel de probleme, dar nu va permite dialogul dintr-o poziţie de forţă. 

„Sperăm că bunul simţ al autorităţilor de la Chişinău va contribui în continuare la soluţionarea conflictului fără a fi nevoie de arbitraj suplimentar”, se arată în comunicatul de presă emis de companie.

Agenţia Proprietăţii Publice anunţa anterior că a cerut rezilierea contractului cu „Avia Invest”. Totodată, a solicitat de la concesionar restituirea bunurilor Aeroportului Internaţional Chişinău.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările