Consulatul României de la Chişinău face precizări cu privire la programul de activitate

Consulatul României de la Chişinău face precizări cu privire la programul de activitate

Începând cu data de 22 ianuarie, în fiecare zi de vineri, Secţia consulară a Ambasadei României la Chişinău va organiza numai sesiuni de depunere a jurământului de credinţă faţă de România. Anunţul a fost făcut de Ambasada României la Chişinău, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, sesiuni de depunere a jurământului vor putea fi solicitate de luni până vineri, între orele 08.00-13.00 şi 14.00-16.00. Servicii de preluare a actelor notariale, de stare civilă, paşapoarte şi vize vor fi prestate de luni până joi, între orele 08.00-13.00 şi 14.00-16.00. Eliberarea documentelor de stare civilă şi a vizelor va fi posibilă de luni până joi între orele 08.00-13.00. Paşapoartele vor fi eliberate de luni până joi, între orele 14.00-16.00.

Accesul în incinta Secţiei consulare va fi permis numai cu mască de protecţie, fără simptome asociate infecţiei COVID-19, cu menţinerea distanţei fizice şi prezentarea e-mailului care confirmă data programării. În sala de aşteptare nu va fi admisă prezenţa a mai mult de opt-zece persoane, în acelaşi timp. Solicitanţii sunt îndemnaţi să nu se prezinte la Secţia Consulară însoţi de minori.

Serviciile consulare sunt gratuite. Programările pot fi obţinute exclusiv prin portalul www.econsulat.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările