Care este starea copiilor din Comrat, răniţi de un tânăr care conducea maşina în stare de ebrietate

Care este starea copiilor din Comrat, răniţi de un tânăr care conducea maşina în stare de ebrietate

FOTO IPN

Patru dintre cei cinci copii răniţi în accidentul de vineri, 2 uagust, produs în satul Dezghingea din Comrat, sunt internaţi în secţiile traumatologie şi pediatrie. Un băiat de opt ani s-a stins la spital.

Solicitat de IPN, Dmitri Stanilevici, şef de secţie la Spitalul raional Comrat, a declarat că starea celor patru copii, cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, este satisfăcătoare. Copiilor li se acordă asistenţa medicală necesară.

Cel mai mult în urma accidentului a avut de suferit copilul de opt ani, care a fost internat la reanimare. Acesta s-a stins a doua zi de la accident.

Cei cinci copii au fost loviţi în plin de un automobil condus de un bărbat în stare de ebrietate şi fără permis de conducere. Accidentul a avut loc vineri, la ora 22.30. Cei cinci copii se jucau la marginea drumului când automobilul a fost direcţionat spre ei. Bărbatul a fost reţinut şi se află în izolator.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările