Alertă cu bombă la Judecătoria Chişinău

Alertă cu bombă la Judecătoria Chişinău

FOTO simbol

Toţi angajaţii şi vizitatorii au fost evacuaţi din clădirile Judecătoriei Chişinău, sediile Buiucani şi Centru, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat despre un obiect explozibil. Apelul a fost făcut în jurul orei 14.30, în această după-amiază, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, apelul a fost făcut de un bărbat vorbitor de limbă română. La faţa locului s-au deplasat serviciile specializate, fiind solicitată şi intervenţia specialiştilor de la Bombteh. Forţele de ordine au încercuit zona, şi verifică dacă în incinta clădirilor se află explozibil.

Poliţia întreprinde măsuri şi pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul. Conform legislaţiei, persoana vinovată riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările