Teribilism adolescentin. Tânăr de 18 ani prins când gonea cu 187 km/h

Teribilism adolescentin. Tânăr de 18 ani prins când gonea cu 187 km/h

Şoferul teribilist a rămas fără permis FOTO Adevărul

Adolescentul a ignorat indicatoarele care anunţau că în zonă se efectuau lucrări pe partea carosabilă şi a gonit cu o viteză uluitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un sătmărean de 18 ani a fost prins de către rutieriştii sălăjeni, vineri, 5 iunie, în timp ce conducea un autoturism cu 187 kilometri la oră pe un drum în lucru, a anunţat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Potrivit sursei citate, adolescentul a fost oprit în trafic de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, care desfăşurau o acţiune pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere, pe Drumul Naţional 1F.                     

"În cadrul acţiunii a fost depistat un adolescent de 18 de ani, din judeţul Satu Mare, care circula cu autoturismul pe Drumul Naţional 1F. La intrarea în localitatea Sălăjeni, acesta a fost înregistrat cu aparatul TruCam cu viteza de 187 de km/h, însă limita maximă  de viteză era de 40 km/h, întrucât se efectuau lucrări pe partea carosabilă", au precizat oficialii IPJ Sălaj.

Şoferul teribilist a fost a fost amendat cu 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. "Depăşirea cu mai mult de 50  km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv şi pentru categoria din care face parte autovehiculul condus , constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancţiuni, respectiv de la 9 la 20 de puncte-amendă", mai spun poliţiştii.

Citiţi şi:

Viteza uluitoare cu care a fost prins circulând un bărbat de 32 de ani. Cum l-au taxat poliţiştii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: