Traficanţi de droguri prinşi în timp ce încercau să vândă pastile de Ecstasy în cluburile din Iaşi şi Bârlad

Traficanţi de droguri prinşi în timp ce încercau să vândă pastile de Ecstasy în cluburile din Iaşi şi Bârlad

Pastilele de Ecstasy descoperite asupra traficanţilor

Doi tineri, de 19 şi 20 de ani, au fost reţinuţi în noaptea de 11/12 iulie de procurorii DIICOT din Vaslui sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 11 iulie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a doi traficanţi de droguri.

Unul dintre tineri a fost prins pe raza municipiului Iaşi, în timp ce încerca să comercializeze 85 pastile de ecstasy, care urmau să fie distribuite participanţilor la o petrecere ce trebuia să aibă loc într-un club de pe raza municipiului.

La aceeaşi dată, s-a organizat, pe raza municipiului Bârlad, o a două acţiune de prindere în flagrant, a celui de-al doilea inculpat., sursa de aprovizionare cu droguri de mare risc a tânărului din Iaşi. Acesta a fost depistat în timp ce încerca să pună în vânzare 50 de pastile de escstasy, în schimbul sumei de 2500 lei.

În cursul zilei de astăzi, cei doi tineri urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea procurorilor DIICOT Vaslui a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: