Doi pretendenţi la şefia Protecţiei Copilului Vaslui. Instituţia este cel mai mare angajator al judeţului

Doi pretendenţi la şefia Protecţiei Copilului Vaslui. Instituţia este cel mai mare angajator al judeţului

Concursul pentru ocuparea postului de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui (DGASPC) a fost reluat, după mai multe amânari cauzate de actualul context epidemiologic.

La zece luni de la pensionarea fostului director al DGASPC Vaslui, Ionel Ştefănică Armeanu, cel care a condus instituţia timp ce 20 de ani, pregătirile pentru ocuparea funcţiei rămase vacante au intrat linie dreaptă. DGASPC Vaslui funcţionează în subordinea Consiliului Judeţean Vaslui, instituţie care se şi organizatorul concursului. 

După cinci amânări consecutive, procedura a fost reluată la jumătatea lunii septembrie. Trei candidaţi s-au înscris la concurs, iar în urma verificării dosarelor, doi dintre ei s-au calificat pentru probele scrise şi interviu.

Unul dintre candidaţii care a fost admis după prima probă a concursului este Dragoş Andrei Cazacu, actualul viceprimar al municipiului Vaslui.  Al doilea candidat este un funcţionar din cadrul Primăriei Negreşti.

Concursul pentru ocuparea funcţiei de director general al DGASPC Vaslui va continua pe 15 octombrie cu proba eliminatorie de testare a competenţelor lingvistice în limba engleză. Ulterior, pe 19 octombrie, este programată proba scrisă, urmând ca în termen de cinci zile de la susţinerea probei scrise să aibă loc interviul. 

DGASPC Vaslui este principalul angajator al judeţului, având în structurile sale peste 2.500 de angajaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările