300 locuri de muncă la recoltat zmeură în Portugalia. Salariu până la 1.053 de euro brut

300 locuri de muncă la recoltat zmeură în Portugalia. Salariu până la 1.053 de euro brut

Locuri de mujncă în Portugalia la cules de zmeură

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Durata contractuşui este de aproximativ 3 luni, iar timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare este sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă la câmp şi sunt în avantaj persoanele cu experienţă în agricultură, experienţă în recoltarea  zmeurei, experienţă în munca în sere.

Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi, plăteşte transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariul oferit este de 603 – 1.053 euro/brut/lună (40 ore/săptămână, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotaţie).

Persoanele cu domiciliul în judeţul Mehedinţi, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mehedinţi, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31.12.2017.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: