Înscrie-te on-line pentru a obţine o canotcă pe care să o foloseşti la Turneul Internaţional al Dunării

Înscrie-te on-line pentru a obţine o canotcă pe care să o foloseşti la Turneul Internaţional al Dunării

Hai în canotcă! FOTO Rowmania

Cei de la Rowmania te invită în convoiul TID  (Tour International Danubien): poţi vâsli prin Delta Dunării, până la Marea Neagră, folosind o canotcă. Înscrierile se pot face până pe data de 20 august, on-line.

Reprezenanţii Rowmania promovează ideea de turism lent şi îi invită pe toţi cei pasionaţi să vâslească în etapa Delta din TID (Tour International Danubien) pe cel mai spectaculos traseu până la Marea Neagră.

„Ia cu tine cortul, sacul de dormit şi pregăteşte-te de două zile de traseu intens. Porneşti la apă pe 2 septembrie şi pe 5 ajungi la Sfântu Gheorghe, împreună cu alte 200 de ambracaţiuni. Dacă n-ai barcă, înscrie-te să îţi dăm noi o canotcă“, spun cei de la Rowmania.

Canotca este o barcă de două locuri, aşă că îţi trebuie un partener de dat la rame. La momentul de faţă, reprezentanţii asociaţiei lui Ivan Patzaichin au yece canotci pregătite pentru doritori. Dacă vrei să rezervi una, înscrie-te pâna la 20 august cu mesajul „Vreau canotcă” prin e-mail la inbarca@rowmania.ro. Lasă-ne numele, vârsta şi date de contact (telefon şi e-mail).

Dacă ai caiac, canoe sau barcă proprie, trimite un e-mail la inbarca@rowmania.ro un mesaj cu titlul: „Ma inscriu cu barca mea” şi poze cu barca pe care o vei folosi. Lasă-ţi numele, prenumele, vârsta şi datele de contact (telefon şi e-mail).

Turneul are un traseu de peste 2.500 de kilometri. Posesori de caiac si canoe, barci cu vâsle sau caiace gonflabile pleacă din Germania în iunie. Călătoria pe apă se încheie în deltă. Până în 2007, turneul se încheia la Silistra, Bulgaria.

Atunci a avut loc şi prima participare a României la turneu, pe o porţiune de 55 de kilometri. În acelaşi an, România a fost pentru prima dată invitată la conferinţa anuală a TID, care va avea loc în luna octombrie în Slovacia.

Aventurierii din kaiace sunt urmăriţi îndeaproape de mijloace de transport mai confortabile. Pe uscat, în urma lor vin maşinile familiilor, prietenilor.  Este „biletul“ lor de întoarcere acasă. 


Mai citiţi şi:

GALERIE FOTO Turneul Internaţional al Dunării intră azi în judeţul Tulcea

Turneul Dunării s-a terminat în mare, la Sf.Gheorghe

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările