VIDEO Cum arată de la sol „Dealul Lililecilor”, cel mai dificil sector al Austostrăzii Lugoj-Deva, lotul 4

VIDEO Cum arată de la sol „Dealul Lililecilor”, cel mai dificil sector al Austostrăzii Lugoj-Deva, lotul 4

Lucări avansate pe "Dealul liliecilor"

Zeci de utilaje şi muncitori sunt moblizate zilnic pe şantierul de la marginea satului Şoimuş, pentru construcţia kilometrului rămas din Lotul 4 Şoimuş - Ilia.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat noi imagini de pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, de pe “Dealul Liliecilor”. 

Până acum s-au realizat numeroase înregistrări video cu trona, însă aceasta din urmă, realizată live pe Facebook-ul CNAIR, este mai specială. A fost făcută chiar la sol, dintr-un utilaj care rulează chiar pe viitoarea şosea rapidă.

Se poate vedea bine în ce stadiu sunt lucrările, dar şi că se lucrează cu zeci de utilaje şi muncitori.


Cel mai recent raport publicat de CNAIR, cu privire la stadiul construcţiei loturilor 3 şi 4 ale viitoarei autostrăzi Lugoj – Deva estimează că lucrările la Lotul 4 vor fi finalizate abia în trimestrul al treilea al acestui an. La sfârşitul lunii mai, progresul fizic al lucrărilor pe tronsonul de 22,1 kilometri a fost de peste 96 la sută.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: