Sunt aşteptate cozi infernale pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România. Rutele alternative

Sunt aşteptate cozi infernale pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din România. Rutele alternative

Lucrările la DN 68 A vor începe în perioada următoare FOTO DRDP Timişoara

Un dintre cele mai aglomerate drumuri naţionale din România, DN 68 A, intră în lucru. Din acest motiv, pe acest sector este aşteptat să se producă aglomeraţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că, începând de săptămâna aceasta, pe sectorul de drum DN 68A Margina – Holdea, pe care şoferii care circulă spre şi dinspre Europa trebuie să circule din cauza tronsonului lipsă din autostrada Lugoj-Deva, vor începe reparaţii de anvergură.

„Lucrările constă în înlocuirea structurilor rutiere grav afectate de valorile mari de trafic şi de tonaj, prin efectuarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică”, a anunţă DRDP Timişoara.

Pentru că sectorul de drum este circulat intens şi sunt aşteptate cozi, şoferilor li se recomandă şi rute alternative:

-  A1 Nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac

-  A1 Nod rutier Simeria DN 66 – Haţeg – DN 68 Caransebeş – DN 6 Lugoj – A1

„Zilele acestea, pe sectorul de drum va începe montarea semnalizării rutiere pentru a marca zonele unde se vor executa lucrările. Reparaţiile vor dura până la începerea sezonului estival, restricţiile fiind ridicate în perioada sărbătorilor pascale”, a mai transmis DRDP Timişoara.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările