Se pregăteşte Gărâna Jazz Festival 2021. Un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului

Se pregăteşte Gărâna Jazz Festival 2021. Un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului

Parcul de sculptură de la Gărâna

Organizatorii festivalului internaţional de jazz de la Gărâna (Caraş-Severin) au anunţat că ediţia a 25-a se va desfăşura în perioada 7-11 iunie.

Festivalul Gărâna Jazz va avea loc în această vară, în Poiana Lupului. În ciuda incertitudinilor datorate pandemiei de coronavirus, organizatorii festivalului au anunţat deja numele celor care vor urca în Munţii Banatului. Este vorba de Avishai Cohen, Lars Danielsson, Nils Petter Molvaer, Trygve Seim, Shri Sriram, Bugge Wesseltoft, David Helbock, Vincent Peirani & Émile Parisien, Francesco Bearzatti, Vasko Atanasovski şi Mohini Dey. 
 
“Pentru Ediţia a 25-a Gărâna Jazz Festival, vă aşteptăm în perioada 7-11 iulie 2021, în Poiana Lupului, să celebrăm împreună, timp de 5 zile, un sfert de secol de jazz la poalele Semenicului. O parte dintre muzicienii nevoiţi să îşi anuleze concertele în 2020 au răspuns afirmativ participării la ediţia din 2021. Îi aşteptăm cu nerăbdare să urce pe scenă, au anunţat organizatorii festivalului. 
 
În funcţie de scenariile lansate de autorităţi, şi ne referim aici la restricţiile sau, dimpotrivă, ridicarea restricţiilor în desfăşurarea evenimentelor culturale, organizatorii vor anunţa în săptămânile următoare informaţii legate de achiziţionarea biletelor şi alte evenimente plănuite pentru această ediţie. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

FOTO VIDEO Satul Gărâna, pus pe harta turismului de iarnă. Pârtia Wolfsberg Ski aşteaptă să fie descoperită de pasionaţii de sport
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările