„Fiul lui Dumnezeu” s-a autodenunţat pentru canabis, după care a fugit de acasă

„Fiul lui Dumnezeu” s-a autodenunţat pentru canabis, după care a fugit de acasă

Crescătorul de canabis s-a mutat din casa transformată în seră

Sub influenţa drogurilor, Silviu Sălăjan a ajuns arestat de poliţişti după ce a sunat la 112 pentru a-şi reclama infracţiunile. I-a înjurat pe poliţişti că nu au venit suficient de repede şi că au greşit adresa unde „au descins“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Drogat, Silviu Sălăjan, în vârstă de 25 de ani, a ajuns să îşi strice munca de câteva luni după un singur apel. Tânărul a ajuns să ridice o adevărată seră într-o casă închiriată la periferia Timişoarei, în cartierul Girocului. După ce a fumat din propria marfă, tânărul şi-a dat seama că în toate aceste luni a comis o serie de ilegalităţi, astfel că sufletul lui nu va mai fi primit în rai.

Tânărul a sunat la 112 şi le-a declarat poliştilor că are în casă un laborator pentru prepararea drogurilor. În primă fază, poliţiştii nu l-au crezut, mai ales că Silviu Sălăjan s-a prezentat drept „fiul lui Dumnezeu”. Când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au ridicat peste jumătate de kilogram de canabis şi un kilogram de plante ce nu apucaseră să fie preparate.

A scăpat de dosar

„A fost agitaţie mare pe strada noastră. Băiatul care creştea drogurile le arăta de pe geam poliţiştilor că are canabis în casă. I-a înjurat pe poliţişti că nu au venit suficient de repede şi că au greşit adresa lui”, a spus Andrada Kartov, vecina tânărului. După o seară de arest, Silviu Sălăjan a aflat că a scăpat de dosar penal pentru că s-a autodenunţat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările