Cinema City se extinde la Timişoara. Conceptul "cină şi film", prima oară în afara Capitalei

Cinema City se extinde la Timişoara. Conceptul

Compania Iulius şi Cinema City vor aduce în Openville , pentru prima oară în afara Capitalei, cel mai nou concept din industria internaţională de cinematografie: VIP Cinema All Inclusive.

Grupul Iulius şi Cinema City au încheiat un parteneriat prin care Cinema City se va extinde cu şapte săli noi, în completarea celor deja existente în Iulius Mall Timişoara. Noul parteneriat a fost încheiat în contextul dezvoltării proiectului Openville, aflat în plin proces de edificare, care va crea o suprafaţă suplimentară de retail de 47.000 metri pătraţi.
 
În total, Cinema City va dispune de 12 săli, dintre care trei săli VIP, cu bucătărie proprie, precum şi un lobby dedicat, pentru a lua cina înainte de film, transformând o simplă vizionare într-o experienţă de cinci stele.
 
„Principala noutate a extinderii Cinema City o reprezintă cele trei săli VIP, unde filmul va căpăta savoare pentru timişoreni, care devin, din spectatori, personajele principale ale serii. Astfel, Cinema City mizează pe cea mai inovatoare şi de succes tendinţă din industrie: cină şi cinema. Cinematograful din Openville va fi prima locaţie din afara Capitalei unde vom lansa acest concept inedit de VIP – o adevărată experienţă cinematografică gourmet, inclusă în preţul unui bilet la cinema”, a declarat Ioana Ionescu, manager de marketing la Cinema City România.
 
Noul concept VIP de la Cinema City înseamnă: săli dotate cu fotolii din piele, complet computerizate, cu spătar şi suport de picioare ajustabile, pentru o relaxare totală; preparate culinare pe care spectatorii le pot savura înainte de film, pregătite pe loc de un chef, fiind disponibile în regim ultra all inclusive; nachos şi popcorn delicios nelimitate pe toată durata filmului, precum şi cele mai bune condiţii de proiecţie.
 

 
Prima etapă de dezvoltare al centrului Openville Timişoara va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an şi va include: noile zone de retail, 100.000 metri pătraţi de birouri clasa A, un parc de 55.000 metri pătraţi, un pasaj subteran destinat traficului auto şi peste 1.500 de noi locuri de parcare.
 
Până în prezent, în ansamblul Openville au fost finalizaţi 31.000 metri pătraţi de spaţii de birouri, iar alţi 19.000 metri pătraţi se află în construcţie şi vor fi livraţi anul acesta. 
 
În perioada următoare vor fi demarate lucrările de construcţie la cel de-al patrulea imobil cu funcţiune de birouri, precum şi la parcarea subterană şi pasajul auto subteran.
 
Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius şi Atterbury Europe, reprezentând o investiţie estimată la peste 220 milioane de euro.

Citeşte şi:

VIDEO FOTO A fost inaugurat la Timişoara cel mai modern cinematograf din România. A costat 8 milioane de euro
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările