Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Timişoarei, a fost numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Timişoarei, a fost numit secretar de
stat la Ministerul Dezvoltării

Cătălin Iapă FOTO Facebook

Premierul Ludovic Orban l-a numit, miercuri, pe consilierul primarului Nicolae Robu, Cătălin Iapă, secretar de stat la Ministerul Lucărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Iapă, în vârstă de 32 de ani, a fost numit de Ludovic Orban secretar de stat la Ministerul Dezvoltării. Din 2016, fostul absolvent al Liceului de Informatică şi al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Timişoara, a devenit consilier personal al lui Nicolae Robu, primarul oraşului de pe Bega.
 
Din 2013, Iapă a devenit preşedinte al Fundaţiei Judeţee pentru Tineret Timiş – FITT, iar din 2017 a devenit membru în Consiliul de Administraţiei al societăţii Drumuri Municipale SA. 

După schimbarea guvernului, s-a zvonit că Iapă ar putea fi numit director la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”. 

Nicolae Robu a declarat că tânărul său consilier are calităţi pentru o mulţime de funcţii. "Este foarte capabil, altfel n-ar fi lângă mine. Este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, a fost liderul studenţilor, a fost de asemenea şi lider în Senat, reprezentantul studenţilor în Biroul Senatului. Nu ajungea acolo dacă nu avea valoare”, a declarat primarul Timişoarei. 
 
„Mă întrebaţi unde aş vrea să ajung… într-un interval de timp mai mare, de până la 20-30 de ani, aş fi cel mai împlinit dacă aş avea şansa să fiu premier al ţării sau primar al Timişoarei. Dar până acolo mai am multe de învăţat şi mult de muncit, deocamdată e frumos că pot visa înalt”, declara Cătălin Iapă, într-un interviu pentru Tion.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: