Alarmă falsă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Pompierii au fost puşi pe drumuri... de un prăjitor de pâine

Alarmă falsă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Pompierii au fost puşi pe drumuri... de un prăjitor de pâine

Casa Austria adăposteşte secţia de Chirurgie plastică

Unul din angajatii Spitalului Judeţean din Timişoara a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că miroase a fum la Casa Austria, clădirea în care funcţionează secţia de Chirurgie plastică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii de la ISU Timiş au fost puşi pe drumuri sâmbătă dimineaţa de o alarmă falsă. Un angajat al Spitalului Judeţean din Timişoara a sunat la 112 spunând că simte miros de fum. Pompierii au luat la verificat fiecare colţişor, dar nu au găsit niciun incendiu. Au descopeit însă surs panicii, un angajat al spitalului care a folosit un prăjitor de pâine.  
 
”Se pare că fumul ar fi pornit de la un angajat care a folost un prăjitor de pâine. Am deschis o anchetă şi dacă se dovedeşte că aşa au stat lucrurile, angajatul va fi pedepsit sever pentru că este strict interzisă utiliazrea oricărei aparaturi decât cele aprobate. Ne bucurăm că nu a fost nevoie nici să evacuăm, nici să mutăm pacienţii, dar şi că atât colegii noştri, cât şi cei de la ISU au intervenit prompt”, a declarat Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean din Timişoara, citat de Opinia Timişoarei. 
 
La Casa Austria nu sunt internaţi pacienţi cu COVID-19. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările