A demisionat Horaţiu Rada, preşedintele Asociaţiei Timişoara 2021. „Nu vreau lupte cu nimeni, nu pentru asta am intrat în acest proiect“

A demisionat Horaţiu Rada, preşedintele Asociaţiei Timişoara 2021. „Nu vreau
lupte cu nimeni, nu pentru asta am intrat în acest proiect“

Horaţiu Rada

Continuă demisiile din Asociaţia Timişoara 2021. După Ion Caramitru şi Mihai Gafencu, a venit rândul preşedintelui boardului, omul de afaceri Horaţiu Rada.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cunoscut ca om de afaceri, Horaţiu Rada, a preluat postul de preşedinte al asociaţiei Timişoara 2021, în septembrie 2018. Director la Cons Electrificarea SA şi la apa minerală Aur’a, Rada a fost numit reprezentantul mediul economic în bordul asociaţiei.

Marţi, 14 iulie, Horaţiu Rada a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că demisionează din Asociaţia Timişoara 2021.
    
„Sunt un om cu principii. Nu voi accepta niciodată jumătăţi de măsură. Întotdeauna voi miza pe legalitate, transparenţă şi corectitudine. Nu vreau lupte cu nimeni, nu pentru asta am intrat în acest proiect şi mi-am dedicat aproape doi ani din viaţă.
 
Eu sunt un om dinamic, activ, dornic să fac mai mult şi mai bine în orice proiect mă implic. Însă nu pot face asta cu forţa şi de unul singur, ci doar în echipă, cu oameni care doresc acelaşi lucru. 
 
Iar în acest moment nu mai este posibil. Îmi dau demisia cu fruntea sus, acum, aici.
Nu este un pas înapoi, este un pas înainte. Îl fac asumat, decis şi conştient.  Mai am multe de făcut şi de spus, dar nu în această asociaţie şi nu pentru acest proiect.
Vă mulţumesc şi vă doresc mult succes! Iubesc Timişoara. Asta nu se va schimba niciodată.
 
Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Am întâlnit oameni excepţionali, am avut parte de multe lucruri bune, iar până la un moment dat chiar am fost convins că acest proiect are şansa lui incredibilă de a schimba în bine oameni, mentalităţi, percepţii. 
 
Cei aproape doi ani de muncă s-au concretizat în rezultate pentru cine a avut ochi să le vadă. Pentru ceilalţi, oricât aş fi făcut, nu ar fi fost niciodată de ajuns. Cert este că a fost un adevărat efort de care nu-mi pare rău nici o secundă, fiindcă am dorit să muncesc voluntar pentru cel mai important proiect al Timişoarei.
 
Am primit destule lovituri, am fost mult atacat pe nedrept, mi-au fost atribuite nişte fapte pe care nu le-aş face niciodată, dar este preţul plătit pentru că spun lucrurilor pe nume, asumat, aşa cum este normal şi firesc să se întâmple în orice sistem, organizaţie sau companie.
 
Sunt neangajat politic şi aşa voi rămâne, şi de asta pot să spun că le mulţumesc tuturor politicienilor care m-au sprijinit în demersul meu, oameni de la toate partidele, care au înţeles că proiectul are nevoie de susţinere dincolo de carnetul de partid, de orgolii sau de simpatii.
 
Am făcut pasul de a mă angaja în acest proiect cu curaj iar acum fac un alt pas cu demnitate. Nu mă voi schimba şi nu voi renunţa la principii pentru nimic. Datorită lor am reuşit să contruiesc câteva lucruri importante în viaţă şi voi continua să fac asta. 
 
Voi rămâne acelaşi om cu principii. Voi aprecia valorile şi mă voi implica acolo unde este nevoie de mine”, a transmis Horaţiu Rada.

Citeşte şi:

Timişoara - Capitală Culturală Europeană în 2023. Membrii Comisiei Europene vor propune noile date

Horaţiu Rada, preşedintele Timişoara 2021: „Noi ne-am propus un minim de un milion de turişti în 2021, sper să depăşim acestă cifră“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: