Program special pentru persoanele nevaccinate la Evidenţa Populaţiei Târgu Jiu

Program special pentru persoanele nevaccinate la Evidenţa Populaţiei Târgu Jiu

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor va funcţiona după un program special

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor şi Serviciul de Stare Civilă din cadrul Direcţiei de Evidenţă a Persoaneloruncţiona de joi, 28 octombrie, după un program special.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru ca atât persoanele imunizate împotriva Covid-19, cât şi cetăţenii nevaccinaţi, să nu întâmpine probleme în ceea ce priveşte eliberarea documentelor necesare, Serviciul de Evidenţă a Persoanelor va funcţiona astfel:

-   Luni, Marţi şi Miercuri, între orele 14:00 -15:30, se vor elibera actele pentru persoanele vaccinate, iar între 15:30 – 16:00, pentru nevaccinaţi. De asemenea, joi, între 8:30- 12:00, va fi program pentru vaccinaţi, iar 12:00 şi 12:30, pentru nevaccinaţi.

Vineri, între12:30 şi 13:00, va fi program pentru persoanele nevaccinate, iar între  13:00- 14:00 pentru vaccinaţi.

„Pentru persoanele nevaccinate, eliberarea documentelor se va face într-un ghişeu special amenajat, în afara instituţiei.

Serviciul de Stare Civilă va funcţiona după acelaşi program, însă, pentru cazurile urgente, cum ar fi cele de naştere sau deces, va fi amplasat un ghişeu în afara instituţiei, unde vor fi eliberate actele“, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Târgu Jiu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările