Poliţist fotografiat când dormea în maşină, în timpul serviciului

Poliţist fotografiat când dormea în maşină, în timpul serviciului

Unul dintre poliţişti dormea în timpul serviciului                         FOTO: Facebook/Ovidiu Emil Popescu

Un agent de poliţie din municipiul Motru, judeţul Gorj, a fost fotografiat în timp ce dormea în maşina de serviciu. Imaginile au fost postate pe Facebook, după care  la nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj a fost declanşată o anchetă.

 
Ovidiu Emil Popescu a postat pe oagina sa de Facebook fotografiile cu poliţistul care dormea. Fratele său conducea maşina sa cu numere de Bulgaria, iar poliţiştii l-au oprit în trafic.
„Poliţia de la Motru, aseară la 3 (în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică – n.r.), aşa verificau ei actele unei maşini. Unul dormea şi celălalt căuta pe telefon cum se verifică o asigurare de bg (Bulgaria – n.r.). Ruşine Poliţia Română”,
a postat bărbatul pe Facebook.
 
Ovidiu Emil Popescu a spus că fratele său se afla la volanul maşinii care îi aparţine. „Pe la ora 03.30 noaptea l-au oprit doi poliţişti, un agent i-a luat numerele de pe maşina de Bulgaria. Colegul lui dormea, iar el căuta pe internet pe un site să vadă dacă are asigurarea valabilă. După ce i-a luat numerele, agentul a reţinut cartea maşinii, a scris în procesul verbal că a reţinut certificatul, iar certificatul e şi acum la mine. A doua zi a venit agentul care a greşit şi se comporta ca o fată mare cu mine. Mi-a reţinut cartea de înmatriculare de Bulgaria. Mi-a ţinut-o ca să aibă garanţie că îi duce certificatul a doua zi, ca la piaţă.”, a mai spus bărbatul.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: