O mare parte din municipiul Târgu Jiu a rămas fără apă. Operatorul de apă face apel la raţionalizarea apei

O mare parte din municipiul Târgu Jiu a rămas fără apă. Operatorul de apă face apel la raţionalizarea apei

În ultimele zile, apa a fost oprită aproape în tot municipiul Târgu Jiu

În ultimele zile, cea mai mare parte a municipiului Târgu Jiu a rămas fără apă, fără ca întreruperea să fie anunţată. Societatea de distribuire a apei, Aparegio, a emis un comunicat în care face apel la raţionalizare, dar nu a explicat ceea ce s-a întâmplat.

În continuare se aşteaptă reducerea debitului sau chiar întreruperea alimentării cu apă în orele serii. Conducerea Aparegio face un apel către populaţie pentru a economisi apa: „Aparegio Gorj face un apel către populaţie privind raţionalizarea apei în aceste zile având în vedere că luni, 09.09.2019, va începe noul an şcolar. Menţionăm faptul că echipele operatorului se află pe teren pentru a verifica şi supraveghea zonele cu probleme în ceea ce priveşte distribuirea apei. În intervalul orar 19.00-22.00, se va putea resimţi o scădere parţială a debitului   (durata preconizată cu probleme în reţea fiind de 30-40 de minute) , tocmai din acest motiv rugăm utilizatorii noştri să evite pe cât posibil folosirea apei în aceste ore, în alte scopuri decât cele casnice. Ne cerem scuze pentru inconvenienţe şi vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a asigura cantitatea de apă necesară în această perioadă de secetă“, se arată în comunicatul Aparegio.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: