Familie rămasă înzăpezită pe Valea Sohodolului în noaptea de Înviere

Familie rămasă înzăpezită pe Valea Sohodolului în noaptea de Înviere

Jandarmii au reuşit să îi scoată din zăpadă pe turiştii din Craiova

O familie formată din trei persoane, din Craiova, a rămas înzăpezită pe un drum din Valea Sohodolului, din judeţul Gorj. Jandarmii au venit în ajutorul lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervenţia jandarmilor gorjeni a durat aproximativ patru ore. 
„Jandarmii montani din Runcu au fost sesizaţi în mod direct de către o familie formată din trei persoane adulte despre faptul că pe timpul deplasării pe Valea Sohodolului, în zona Vârfului Arcanu, la limită între judeţele Gorj şi Hunedoara, au rămas blocaţi în zăpadă cu un autoturism de teren. 
În urma acestei situaţii, jandarmii montani din Runcu au intervenit, deplasându-se cu un autoturism de teren în zona indicată, iar după ce au tractat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit, iar turiştii au mers în localitatea Runcu, la o pensiune unde s-au cazat.
Intervenţia a durat aproximativ 4 ore, între orele 20.30-00.00, iar turiştii din Craiova, judeţul Dolj au putut să participe şi la slujba din noaptea de Înviere“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj. 
 
În urmă cu o săptămână, un alt caz asemănător a avut loc pe acelaşi drum.
„Ultima intervenţie similară a jandarmilor montani din Runcu a avut loc în urmă cu o săptămână, în aceleaşi împrejurări şi loc în sprijinul unei familii din Bucureşti.
Retransmitem recomandarea ca înainte de a pleca la drum, să se verifice cu atenţie hărţile rutiere şi aplicaţiile de pe dispozitivele electronice, pentru a verifica dacă rutele planificate  sunt accesibile circulaţiei rutiere în această perioadă“, a mai precizat Alin Ivan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările