Cunoscut medic pneumolog, diagnosticat cu COVID-19. Şi-a anunţat pacienţii că nu-i mai poate ajuta

Cunoscut medic pneumolog, diagnosticat cu COVID-19. Şi-a anunţat pacienţii că nu-i mai poate ajuta

Medicul Elena Vlad a fost depistată cu COVID-19                                                    FOTO: Facebook

Elan Vlad, medicul pneumolog în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, a anunţat, astăzi, pe pagina sa de Facebook că a a fost diagnosticată cu COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
„Pentru toată lumea care se întreaba de ce nu răspund la telefon. Am fost diagnosticata cu noul Covid 19. Rog pe toată lumea sa înţeleagă ca acum pentru mine este important sa trec cu bine peste boala asta eu si familia mea. Nu ma mai sunati ca nu pot acum sa va ajut! Sunt bine deocamdată si sper ca voi fi invingatoare cu ajutorul colegilor din infecţioase si ATI. Doamne ajută!“, este mesajul transmis de medicul Elena Vlad pe pagina sa de Facebook. 
 
Elena Vlad îşi desfăşoară activitatea în cadrul Secţiei Interne, dar efectua gărzi şi la Terapie Intensivă, acolo unde sunt trataţi pacienţi care suferă de COVID-19, Aceasta a constatat la doi pacienţi faptui că li se dezvoltaseră foarte mult mirosul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările