Coadă la vaccinare în Parcul Central din Târgu Jiu. A început campania de imunizare fără programare

Coadă la vaccinare în Parcul Central din Târgu Jiu. A început campania de imunizare fără programare

Oamenii aşteaptă la rând pentru a se vaccina

Centrul de vaccinare din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu a fost deschis la ora 9.00, iar oamenii s-au şi aşezat la rând pentru a fi imunizaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Prefectul Corneliu Răducan a fost să viziteze centrul de vaccinare din Parcul Central. Acesta a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi îndeamnă pe gorjeni să se vaccineze: „La ora 9.00, la deschiderea Centrului de vaccinare din Parcul Central din municipiul Târgu Jiu, mai multe persoane dornice să se vaccineze se aşezaseră la rând. Sunt semne bune că gorjenii vor să se imunizeze în număr mare, pentru ca viaţa noastră revină la normal.
Profită de vremea frumosă, vino la o plimbare pe aleile din Parcul Central şi vaccinează-te! Nu ai nevoie de programare!
Mă bucur că gorjenii îşi doresc să facă încă un pas către normalitate.
Este nevoie de implicarea tuturor pentru a învinge pandemia. Indiferenţa şi lamentările pentru lipsa de acţiune nu îşi au rostul şi locul în aceste timpuri.
 Campania de vaccinare se desfăşoară până la ora 20.00. Dacă nu ai avut timp astăzi, poţi să vii şi mâine în acelaşi loc, unde spiritul brâncuşian este la el acasă“. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările