VIDEO Panică în Găeşti, în urma unui incendiu. Zeci de persoane au ieşit din case de teama unei explozii

VIDEO Panică în Găeşti, în urma unui incendiu. Zeci de persoane au ieşit din case de teama unei explozii

A fost panică, din nou, în Găeşti, unde 50 de persoane au fost evacuate de teama unei explozii. Cauza este tot un incendiu la un apartament şi vine la puţin peste o lună după explozia care aproape a distrus un bloc şi a lăsat pe drumuri zeci de oameni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost alertaţi, joi, despre producerea unui incendiu la un apartament din oraşul Găeşti, situat la etajul al doilea. 
 
Imediat, spre locul evenimentului pompierii găeşteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de ambulanţă SMURD. 
 
La sosirea forţelor de intervenţie, apartamentul era încuiat, fiind necesară forţarea uşii pentru a pătrunde în interiorul acestuia, unde ardeau mocnit într-o cameră, obiecte de mobilier şi articole textile, cu degajare mare de fum. 

Din fericire, de acestă dată, a fost vorba doar de un incendiu minor care nu a afectat alte locuinţe. 
 

Pompierii au lichidat imediat incendiul şi au acţionat pentru evacuarea fumului atât din apartament, cât şi de pe casa scării. De asemenea, salvatorii au evacuat toţi locatarii imobilului, fiind vorba de 50 de persoane din 20 de apartamente. 

Paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală unei locatare care a suferit un atac de panică. Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale.
 
Cauza probabilă a producerii incendiului stabilită în urma cercetărilor efectuate la faţa locului este efectul termic al curentului electric (conductor electric defect ori neizolat corespunzător). 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările