Turist sfâşiat de un câine, în Munţii Bucegi, zona Horoabe: „La un moment dat a fost atacat”

Turist sfâşiat de un câine, în Munţii Bucegi, zona Horoabe: „La un moment dat a fost atacat”

FOTO IJJ Dâmboviţa

Un turist în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital cu răni destul de grave, provocate de un câine. Incidentul a avut loc în zona Horoabe din munţii Bucegi, în weekendul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Jandarmii de la Postul Montan Peştera şi salvamontiştii i-au venit în ajutor.
 
Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din localitatea Doiceşti, judeţul Dâmboviţa se deplasa împreună cu mai mulţi prieteni pe traseul montan Padina – Horoabe – Peştera cu intenţia de a vizita un obiectiv turistic. La un moment dat, în zona Horoabe a fost atact de un câine, care l-a muşcat de membrele inferioare. 
 
„Ajunşi la faţa locului jandarmii montani şi salvamontiştii de la Serviciul Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa i-au acordat turistului măsurile de prim-ajutor, deoarece aceasta prezenta mai multe plăgi muşcate. Bărbatul a fost transportat de salvamontişti însoţiţi de jandarmii montani până în zona Dichiu, de unde a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”au preciat jandarmii de la IJJ Dâmboviţa.
 
Turiştii aflaţi în dificultate în munţii Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările