Tineri din Târgovişte, dovadă de inconştienţă şi teribilism, pe trotinetele electrice VIDEO

Tineri din Târgovişte, dovadă de inconştienţă şi teribilism, pe trotinetele electrice VIDEO

Mai mulţi tineri din Târgovişte dau dovadă de inconştienţă şi teribilism, duse la extrem. S-au filmaţi în timp ce deteriorau trotinetele electrice aduse de o firmă privată, în Târgovişte, şi circulă în grup, pe stradă, fără să respecte regulile. Unii s-au folosit chiar de maşini pentru a fi traşi. Imaginile au ajuns şi la Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta este doar unul dintre momentele în care un puşti încearcă să distrugă trotinetă închiriată. Băiatul intră cu ea într-un gard, încurajat de prietenii de pe margine. Înregistrarea a fost pusă pe un cont de tik tok. Tot acolo, tânărul a postat mai multe filmuleţe în care alături de prietenii săi încalcă legea. 
 
În alt videoclip, un tânâr s-a agăţat de maşina prietenilor în timp ce circulă pe trotinetă, fără să realizeze ce pericol în paşte.  
 
Într-un alt filmuleţ, tinerii se laudă că dau foc amenzii primite de la un echipaj de jandarmerie. 
 
Imaginile au ajuns şi la poliţişti. Aceştia fac verificări pentru a-i identifica pe tinerii teribilişti şi a-i trage la răspundere. 
 
De altfel, n-ar fi prima dată când au de-a face cu oamenii legii.  Municipiul Târgovişte a intrat pe lista oraşelor din România în care este funcţional serviciul de închiriere trotinete electrice în luna martie. 220 de trotinetele stau la dispoziţia târgoviştenilor pentru a se deplasa prin oraş, într-un mod rapid, uşor şi sustenabil. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările