Percheziţii la spărgătorii de locuinţe din zona Găeşti. Hoţii au spart nu mai puţin de 10 case

Percheziţii la spărgătorii de locuinţe din zona Găeşti. Hoţii au spart nu mai puţin de 10 case

Unul dintre cei doi reţinuţi a fost depistat în punctul de trecere al frontierei Nădlac în timp ce încerca să părăsească teritoriul ţării

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reuşit să prindă trei bărbaţi bănuiţi că, în perioada februarie-martie, ar fi sustras din mai multe locuinţe situate pe raza localităţii Produleşti bijuterii, obiecte electrocasnice şi electronice şi bani.

Prejudiciul creat este estimat la 30.000 de lei.
 
Doi dintre hoţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti cu propunere de luare a unor măsuri preventive.
 
Unul dintre cei doi reţinuţi a fost depistat în punctul de trecere al frontierei Nădlac în timp ce încerca să părăsească teritoriul ţării.
 
"Activitatea s-a realizat cu sprijinul colegilor de I.T.P.F Arad. Totodată, în cursul aceleiaşi zile, la domiciliile bănuiţilor au fost efectuate percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost indisponibilizate bunuri provenite din infracţiuni. În prezent, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70%", se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările