UPDATE Tânăra violată refuză mila de la agresori, pe care îi vrea în închisoare

UPDATE Tânăra violată refuză mila de la agresori, pe care îi vrea în închisoare

Pentru a-şi retrage plângerea tatăl fetei le-a transmis celor trei că trebuie să plătească mii de euro, iar unul dintre ei trebuie să o ia de soţie pe fata umilită.

Trei tineri cu vârste de 20 şi 21 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi abuzat de o fată de 21 de ani din Băleni.

Ştiri pe aceeaşi temă


 
UPDATE: Familia fetei a transmis că ancheta trebuie să îşi urmeze cursul, iar agresorii să rămână în închisoare. Părinţii suspecţilor au luat legătura cu familia fetei şi sunt gata să ofere 10.000 de euro, dar şi o maşină second-hand. De asemenea, unul dintre tinerii arestaţi este gata să o ia de soţie. 

"Nu vreau nimic din partea lor. Avem şi noi bani. Pe lângă asta, trebuie să plătească pentru ce au făcut. Nu vrea nimeni milă din partea lor. Să rămână în închisoare", le-a transmis victima celor trei

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, cei trei sunt acuzaţi de lipsire de libertate şi viol. Anchetatorii au stabilit că unul dintre ei a cunoscut pe Facebook o tânără în vârstă de 21 de ani şi, după ce au discutat o perioadă în mediul online, bărbatul i-a dat întâlnire. 
 
Ameninţată cu un cuţit
 
Cei doi s-au întâlnit în seara zilei de 30 octombrie în localitatea Băleni, iar bărbatul a obligat-o pe tânără să urce în autoturismul în care se aflau cei doi prieteni ai săi, femeia fiind obligată să aibă relaţii sexuale cu toţi trei.    

Iniţial, surse apropiate anchetei au declarat că familia doreşte bani pentru ca fata să îşi retragă plângerea depusă pe numele celor trei agresori, însă victima a declarat că nu este nimic adevărat.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: