Capete grele de acuzare pentru 11 persoane din Dâmboviţa: cămătărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj

Capete grele de acuzare pentru 11 persoane din Dâmboviţa: cămătărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi şantaj

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de Târgovişte descind, joi, 21 martie, la două locuinţe de pe raza municipiului Târgovişte, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi cămătărie.

Potrivit oamenilor legii vor fi puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.
 
„La data de 21 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Târgovişte, sprijiniţi de efective de la ordine publică, criminalişti şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, efectuează 2 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte, la 5 persoane vizate de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi cămătărie, fapte comise în perioada 2018-2019. Până în prezent, de la domiciliile bănuiţilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe arme albe, bijuterii şi bani”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
 
În cauză, activităţile sunt coordonate şi supravegheate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările