Un şef de instituţie publică s-a rugat în genunchi, echipat cu mască, mănuşi şi vizieră pentru ca judeţul Suceava să scape de pandemie

Un şef de instituţie publică s-a rugat în genunchi, echipat cu mască,
mănuşi şi vizieră pentru ca judeţul Suceava să scape de pandemie

Daniel Drăgoi, director SGA Suceava. FOTO: svnes.ro

Directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor din Suceava s-a rugat luni, 6 aprilie, în faţa instituţiei pe care o conduce pentru salvarea judeţului de noul coronavirus. El a purtat şi un echipament de protecţie format din mască chirugicală, vizieră şi mănuşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daniel Drăgoi, directorul Sistemului de Gospodărie a Apelor din Suceava, a recurs la un gest mai puţin obişnuit luni, 6 aprilie. El s-a echipat cu mască, vizieră şi mănuşi, a ieşit în faţa instituţiei pe care o conduce şi s-a rugat pentru ca judeţul Suceava să scape de pandemie.

„Am luat toate măsurile posibile, am dezinfectat clădirea, am luat măsuri de siguranţă pentru oameni dar este un moment în care trebuie să reunoaştem că trebuie să venim cu smerenie şi cu rugăciune înaintea lui Dumnezeu să ajute judeţul Suceava, să oprească această pandemie. Numai Dumnezeu poate opri această pandemie şi pe această cale aş vre să îndemn toţi colegii de la instituţiile publice să ne smerim înaintea lui Dumnezeu şi să se îndure Dumnezeu de judeţul nostru şi de ţara noastră”, a declarat Daniel Drăgoi, potrivit svnew.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: