Suceava: Scutaru ar putea fi eliberat în trei zile

Suceava: Scutaru ar putea fi eliberat în trei zile

Iustin Iulian Scutaru

Acuzat că ar fi furat trei maşini

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânărul care a accidentat o bonă şi un copil pe trecerea de pietoni din Iaşi, după ce a furat o maşină, a fost trimis în judecată pentru furt calificat şi conducere fără permis pe 3 noiembrie. Ieri, a avut loc primul proces la Judecătoria Fălticeni, unde Iustin Iulian Scutaru a depus o cerere de eliberare sub control judiciar.

“În urma procesului instanţa de judecată a admis cererea de eliberare sub control judiciar al inculpatului, iar dacă în decurs de trei zile Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni nu depune recurs, acesta va fi eliberat”, ne-a declarat Ileana Apopi, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Fălticeni.

Potrivit rechizitoriului tânărul este trimis în judecată pentru furt calificat şi conducere fără permis de conducere, adolescentul ajungând cu maşinile furate din Fălticeni tocmai până în Buzău. Iulian Iustin Scutaru este cunoscut în Fălticeni ca făcând parte dintr-o familie înstărită, tatăl său fiind patronul unui cunoscut bar din oraş, dar şi a unei firme care se ocupă de pavaje.

De faptul că tânărul avea probleme comportamentale s-au plâns şi profesorii şcolii unde învăţa. “Elevul se află în evidenţa psihologului şcolar, încă de anul trecut, deoarece este un elev problemă. Lipsea de la ore, avea un temperament hiperactiv şi din câte am înţeles problemele sunt de la vârste fragede”, ne-a spus Angela Gaşpar, directorul adjunct al Colegiului Agricol Fălticeni.

Colegii şi prietenii care îl cunosc pe adolescent spun că era un “băiat de treabă”. “Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, era un băiat de treabă. Se mai bătea el câteodată cu alţi băieţi sau cu ţiganii, dar era de treabă“, ne-a spus Mihai, un alt coleg.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările