Cine este „mâncătorul de femei”, românul suspectat de dispariţia a trei surori care i-au trecut prin aşternut

Cine este „mâncătorul de femei”, românul suspectat de dispariţia a trei surori care i-au trecut prin aşternut

Vasile Lavric FOTO: Oana Şlemco

Vasile Lavric, rădăuţeanul în vârstă de 62 de ani, cunoscut drept ”mâncătorul de femei”, a fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte. Bărbatul este suspectat că ar fi responsabil de dispariţia a trei surori, care i-au trecut prin aşternut. Mai nou, a dispărut şi a patra femeie cu care s-a iubit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-au ridicat din nou de acasă pe Vasile Lavric, cunoscut drept „mâncătorul de femei”.

Presa locală relatează că rădăuţeanul a fost dus la audieri, la Bucureşti. În dosar ar fi vorba despre o a patra femeie dispărută. Mai exact concubina lui Vasile Lavric, cu care acesta avea şi copii, Aurica Bodnărescu, parcă a intrat în pământ. 

Povestea „mâncătorului de femei”

Povestea înfiorătoare este veche de 20 de ani. Cazul este deschis din anul 1995. 

Vasile Lavric s-ar fi iubit cu trei surori din zona Rădăuţi, care au dispărut de acasă fără urmă. 

Este vorba despre Iuliana Iordache dispărută în anul 1995, când avea doar 16 ani, Nicoleta Iordache,  de 31 de ani la data dispariţiei, şi Ramona Iordache de 18 ani, ambele dispărute în 2005, la trei luni distanţă una de cealaltă. 

Potrivit datelor strânse de anchetatori, Nicoleta i-a fost soţie, iar Cu Ramona s-ar fi iubit când fata avea doar 13 ani. 

Dispariţia misterioasă a celor 3 fete i-a pus pe jar ani la rând pe anchetatori. Principalul suspect a fost de la început Vasile Lavric. 

Numai că procurorii nu au reuşit să găsească suficiente dovezi ca să-l bage după gratii. Aşa că bărbatul a rămas în libertate şi s-a cuplat cu Aurica Bodnărescu. 

Din informaţiile pe care le avem, şi aceasta a dispărut de acasă şi din acest motiv anchetorii l-au ridicat pe Vasile Lavric pentru a-l audia. Anterior, în locuinţa sa din Rădăuţi au fost efectuate percheziţii.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dosarul şpăgilor de milioane de euro de la Permise. Examene fraudate cu aparatură de spionaj STENOGRAME

Lovitură de stat parlamentară la Chişinău: Dodon izolează Republica Moldova şi aduce sancţiunile drastice ale UE şi SUA

Român mort în chinuri cumplite: bătut şi incendiat în Italia. Ucigaşii săi, pedepsiţi exemplar de magistraţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările