Cine este primarul care a câştigat deja alegerile într-o comună din Bucovina

Cine
este primarul care a câştigat deja alegerile într-o comună din Bucovina

Primarul Petru Nistor FOTO: stiridinbucovina.ro

Petru Nistor este singurul candidat care s-a înscris în cursa electorală pentru funcţia de primar al comunei Mălini din judeţul Suceava. El candidează din partea PNL. Candidaţi pentru Consiliul Local Mălini are, de asemenea, tot numai PNL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Petru Nistor este primarul în funcţie al comunei Mălini. El se află deja la cel de-al patrulea mandat. Parcursul său politic este sinuos, deoarece Nistor a trecut prin mai multe partide.

Mai întâi a candidat din partea PSD, formaţiune politică pe care a părăsit-o ca să candideze din partea PDL. Ulterior a plecat din PDL, ca să candideze din nou din partea PSD. În vara acestui an a părăsit iar echipa social-democrată ca să candideze din partea PNL.

În momentul de faţă, el este singurul candidat la funcţia de primar al comunei Mălini.

Întrebat de ce nu are şi PSD candidat la Mălini, preşedintele organizaţiei Suceava a partidului, Ioan Stan, a spus că primarul în funcţie „terorizează o localitate întreagă” şi din acest motiv partidele n-au găsit persoane dispuse să se înscrie în competiţia electorală.

Având în vedere că nu are contracandidaţi, Petru Nistor poate să considere că a câştigat deja alegerile, care vor avea loc duminică, 27 septembrie. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Românii din 37 de judeţe au venituri mai mici decât media pe economie. Unde este polul sărăciei

VIDEO Cum a evitat ambasadorul SUA să dea ochii cu oficialii care candidează, care ţineau morţiş să se afişeze în compania sa


 


 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările