Locuitorii din Urziceni, sfătuiţi insistent să evite aglomeraţia. La cât a ajuns rata de infectare cu SARS CoV-2

Locuitorii din Urziceni, sfătuiţi insistent să evite aglomeraţia. La cât a ajuns rata de infectare cu SARS CoV-2

Infectările cresc pe zi ce trece FOTO Shutterstock

Locuitorii municipiului Urziceni au fost avertizaţi miercuri, 26 ianuarie, de către autorităţile locale să evite pe cât posibil zonele aglomerate din cauza infectărilor masive cu SARS-CoV-2. În localitate, incidenţa a ajuns la 7,36/1.000 de locuitori, cu 120 de cazuri noi înregistrate în ultimele 14 zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Întrucât rata incidenţei răspândirii noului coronavirus pe raza localităţii a depăşit şase la mie, recomandăm tuturor cetăţenilor, dar mai ales persoanelor vulnerabile (vârstnici, bolnavi şi alte categorii de risc sporit), să evite pe cât posibil zonele aglomerate.  

De asemenea, masca de protecţie trebuie purtată şi în exterior, mai ales în contactul cu persoane multiple. Sănătate multă şi să trecem cu bine şi peste acest hop!", au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Urziceni.

Alte două localităţi au rate mari de infectare. Conform DSP Ialomiţa, Manasia a ajuns la o incidenţă de 6,89/1.000 de locuitori, iar Jilavele la 6,62/1.000 de locuitori.

Miercuri, 26 ianuarie, în Ialomiţa, conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor cu COVID-19 a ajuns la 20.892, fiind înregistrate 136 de noi cazuri faţă de ziua de marţi, 25 ianuarie. Incidenţa la 14 zile înregistrată la nivelul judeţului Ialomiţa este de 3,02/1000 de locuitori.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările