Incendiu la o locuinţă din Ţăndărei, provocat de un coş de fum

Incendiu la o locuinţă din Ţăndărei, provocat de un coş de fum

Incendiul a cuprins toată gospodăria FOTO Adevărul

Un coş de fum neprotejat termic faţă de mateirale combustibile a apirs o locuinţă la Ţăndărei, duminică noapte. Astăzi, în jurul orei 01.30, pompierii au fost solicitaţi să intervină în oraşul Ţăndărei pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă precum şi un echipaj SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului.  Ajunşi la faţa locului, militarii au găsit incendiul manifestându-se cu flacără deschisă la nivelul acoperişului casei.
Pentru lichidarea incendiului şi îndepărtarea efectelor negative, militarii au acţionat mai bine de două ore de luptă cu flăcările.
 
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a refuzat transportul la spital.
 
În urma evenimentului a ars acoperişul locuinţei, construit din lemn şi acoperit cu tablă, în suprafaţă de circa 50 mp . Cauza probabilă de izbucnire a incendiului, spune resprezentanţii ISU, a fost determinată de utilizarea unui coş de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materiale combustibile.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările