CNAIR: Lucrările la podul peste râul Ialomiţa, finalizate pe un singur fir în maximum 30 de zile

CNAIR: Lucrările la podul peste râul Ialomiţa, finalizate pe un singur fir în maximum 30 de zile

Lucrările la podul peste râul Ialomiţa, un calvar pentru şoferi FOTO Facebook/DRDP Constanţa

Din cauza aglomeraţiei provocate de lucrările demarate la podul peste râul Ialomiţa şi a numeroaselor sesizări primite, Compania Naţională de Administrarea a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) a anunţat că în maximum 30 de zile va fi finalizat un fir de circulaţie.

În urma unei vizite tehnice la faţa locului s-au identificat aspectele tehnice şi procedurale care să conducă la un termen asumat de maximum 30 de zile pentru finalizarea unui fir de circulaţie (cel restricţionat în acest moment), urmând ca ,,atacarea" celuilalt fir să fie făcută imediat după perioada de iarnă. 
 
Construit în anul 1973, podul prezintă anumite caracteristici speciale, care duc la măsuri de reabilitare aparte.
"Considerăm că sacrificiile făcute de conducătorii auto, acum, prin timpii de aşteptare mari, vor fi compensate de punerea în siguranţă cu măsuri moderne a unei structuri speciale de pod cu durată de viaţa foarte lungă. 
 
Pe perioada iernii vor continua lucrările la infrastructuri, urmând ca din primavara sa se treacă la realizarea celuilat fir al căii.
 
Asigurăm conducătorii auto de faptul că în maximum 30 de zile vor circula normal, fara restrictii de gabarit. Restricţiile de tonaj vor rămâne în vigoare până la finalizarea lucrărilor.  Mulţumim pentru înţelegere conducătorilor auto şi ne cerem scuze pentru neplăcerile create pe perioada execuţiei lucrărilor!", au anunţat reprezentanţii CNAIR.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările