VIDEO Cumnatul lui Bercea Mondial, înmormântat cu cai şi lăutari. Amenzi simbolice pentru participarea numeroasă

VIDEO Cumnatul lui Bercea Mondial, înmormântat cu cai şi lăutari. Amenzi simbolice pentru participarea numeroasă

Un cumnat al interlopului Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost înmormântat, duminică, 8 noiembrie 2020, cu mare fast şi cu participare numeroasă în localitatea Drăgăneşti-Olt. Imagini cu maneliştii invitaţi care cântă la catafalcul decedatului au ajuns pe reţelele sociale, poliţiştii aplicând amenzi aproape simbolice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gele Mondialu’, un cumnat al interlopului Brecea Mondial din Drăgăneşti-Olt, decedat zilele trecute, a fost înmormântat cu lăutari, ceremonialul fiind organizat cu mare fast în localitatea Drăgăneşti-Olt.

Dacă în seara dinainte lucrurile ar fi fost liniştite, duminică, înainte de a fi condus pe ultimul drum, curtea s-a umplut de lume, totul fiind transmis pe reţelele sociale de mai mulţi participanţi la eveniment. Aşa s-au sesizat şi politiştii, care ajunşi al faţa locului au descoperit că la funeralii participau peste 50 de persoane şi aproape nicio normă de siguranţă sanitară nu era respectată. Amenzile aplicate, în schimb, sunt de tot râsul, 12 participanţi primind sancţiuni în valoare totală de 3.000 lei.

„Având în vedere unele informaţii şi imagini apărute pe o reţea de socializare cu privire la o înmormântare ce a avut loc la data de 08 noiembrie a.c., pe raza oraşului Drăgăneşti Olt, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 08 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în oraşului Drăgăneşti-Olt are loc înmormântarea unui cetaţean din localitate la participă aproximativ 50 de persoane, fără a se respecta măsurile de distanţare socială.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Poliţia Drăgăneşti-Olt şi Serviciul de Acţiuni Speciale, fiind aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000 de lei, inclusiv organizatorului, conform Legii 55 din 2020“, a transmis purtătorul ed cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările