Managerul Spitalului de Urgenţă Slatina, diagnosticat cu COVID-19. „Fără gust, fără miros, m-am dus şi m-am testat“

Managerul Spitalului de Urgenţă Slatina, diagnosticat cu COVID-19. „Fără gust, fără miros, m-am dus şi m-am testat“

Dan Stana (foto dreapta) este managerul SJU Slatina de aproximativ o lună FOTO: Alina Mitran

Managerul SJU Slatina, Dan Stana, a fost confirmat cu COVID-19. Vestea a venit sâmbătă, iar de atunci este în izolare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Managerul SJU Slatina a fost diagnosticat cu o formă uşoară de COVID-19, potrivit declaraţiilor sale. „Am fost confirmat sâmbătă. Am văzut că nu mai am miros şi gust şi m-am dus şi m-am testat şi sunt pozitiv. Sunt cu o formă uşoară, fără gust, fără miros, puţină tuse şi atât, nu am febră, nu... Am făcut sâmbătă seara CT, analize de sânge, tot, şi am o schemă de tratament. Chiar n-am nicio idee de unde aş fi putut să iau, dar la câţi vin la mine în birou, vă daţi seama. Pe secţii n-am fost în ultima perioadă, chiar m-am protejat mai mult decât trebuie, zis cu. Colegele de acolo, şi secretara, şi de la Resurse Umane, fata de la Financiar, sunt negative. S-au testat duminică, atunci când au auzit că sunt eu pozitiv. Şi ele au ieşit negative“, a declarat Stana, care în prezent este izolat la domiciliu. Soţia managerului a fost de asemenea testată, iar rezultatul a fost negativ. „Stăm împreună, dar păstrăm distanţa“, a mai spus managerul.

Dan Stana este managerul interimar al SJU Slatina din cursul lunii octombrie, de când l-a înlocuit pe managerul Cătălin Rotea, care a câştigat alegerile la Primăria Balş.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, care are o secţie întreagă destinată tratării pacienţilor COVID-19, au fost diagnosticate în ultimele două săptămâni zeci de cazuri în rândul personalului, iar la farmacia unităţii este un focar în evoluţie. 

Vă recomandăm şi: Şoc în rândul dascălilor. O învăţătoare de la Şcoala Gimnazială „Eugen Ionescu“ Slatina a fost răpusă de COVID

Relatarea unei morţi de groază. Fratele unei asistente decedate din cauza COVID-19: Era sănătoasă tun. Îmi spunea că a intrat în Puşcăria Iadului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările