Imagini cu drapelul României arborat în bernă, la sediul PSD Olt. „Gest mârşav!“ acuză PNL. Replica PSD: „Ei l-au pus, pentru fotografie“

Imagini cu drapelul României arborat în bernă, la sediul PSD Olt. „Gest mârşav!“ acuză PNL. Replica PSD: „Ei l-au pus, pentru fotografie“

Mai multe fotografii cu drapelul României arborat în bernă la sediul PSD Olt, la o zi după votul pentru învestirea Guvernului Orban, au fost postate pe Facebook de către candidatul PNL la funcţia de primar al Slatinei. „Ei l-au pus, pentru fotografie, nu e prima mizerie“, răspunde liderul PSD Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotografiile în care se poate observa drapelul României, în suportul de la sediul PSD Olt, ridicat pe jumătate, poziţia stabilită pentru zilele de doliu national, au fost postate de către Mario de Mezzo, candidatul PNL Olt pentru alegerile locale de anul viitor la funcţia de primar al Slatinei, însoţite de comentariul: „După ce partidul lor a pierdut guvernarea, psd-iştii din Olt au coborât drapelul naţional în bernă. Este un gest mârşav, lipsit de demnitate, şi arată modul în care PSD înţelege să respecte instituţiile şi simbolurile statului, modul în care alege să-i trateze pe români“.

Reprezentantul PNL redă şi extrase din Legea  nr.75 din 16 iulie 1994, care stabileşte clar cum trebuie arborat steagul naţional.

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, respinge categoric posibilitatea ca un membru al partidului său să fi făcut acest lucru şi spune că totul ar fi fost pus la cale chiar de către adversarii politici.

„Probabil a fost o glumă proastă de-a lor. Au tras de el, steagul ăla era în regulă. Au tras de el, ei l-au pus aşa în suport, l-am şi remediat. Ei l-au şi văzut primii, ar fi culmea (n.r. – să fi fost arborat în bernă de către membrii PSD). Au intrat oameni de la noi în sediu şi n-au văzut nimic, l-au văzut ei, care au şi făcut pozele. Nu stătea să vadă lumea dacă steagurile sunt aliniate. Asta e campania lor! Nu e prima mizerie pe care o fac“, a declarat Oprescu.

De menţionat că sediile PSD Olt şi PNL Olt se află unul lângă celălalt, la parterul unui bloc de pe principala arteră a Slatinei - Bulevardul A.I. Cuza.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: