Casa Corpului Didactic a rămas fără director. Bălaşa: „Mandatul meu a expirat în 17 octombrie“

Casa Corpului Didactic a rămas fără director. Bălaşa: „Mandatul meu a expirat în 17 octombrie“

Lui Marius Bălaşa i-a încetat mandatul la şefia Casei Corpului Didactic Olt FOTO: Facebook/Marius Bălaşa

Marius Bălaşa nu mai conduce Casa Corpului Dicatic Olt, în locul său nefiind numit, până la această dată, niciun profesor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mandatul profesorului Marius Bălaşa a expirat, a declarat acesta, în 17 octombrie, însă şefii inspectoratului Şcolar Judeţean Olt nu s-au grăbit să numească un înlocuitor, deşi la bursa zvonurilor circulă mai multe nume, printre care şi cel al proaspătului inspector Vanina Badea, fostul lider al PMP, numită inspector şcolar de la începutul lunii octombrie, dar şi varianta ca tot Marius Bălaşa să primească numirea. Un alt nume vehiculat pentru a ocupa postul este cel al profesoarei Dana Nicolescu, din cadrul Liceului Vocaţional „Nicolae Titulescu“ Slatina.

„Eu am avut contract de management pe 4 ani, cei patru ani s-au împlini pe 17. 10.2020, adică sâmbătă, şi aşa este normal, când se încheie mandatul, se face un ordin de eliberare din funcţie, ca urmare a încheierii contractului de management. Astăzi este miercuri şi nu a fost nimeni numit“, a declarat Marius Bălaşa pentru Adevărul.

Bălaşa a revenit pe postul de profesor metodist ocupat anterior în cadrul instituţiei, astfel că profesorul Marilena Donciu, detaşată, la momentul numirii lui Bălaşa pe postul de director, pe postul de profesor metodist, s-a întors la rândul său la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Olt.

Marius Bălaşa, fost liberal, fost membru ALDE, în prezent membru Pro România, a ocupat postul de director al CCD susţinut de ALDE Olt. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările