Patronul unui magazin din Deveselu a agresat sexual o fată de 14 ani. Anul trecut ar fi făcut la fel cu o copilă de 12 ani

Patronul unui magazin din Deveselu a agresat sexual o fată de 14 ani. Anul trecut ar fi făcut la fel cu o copilă de 12 ani

Fratele fetei i-a anunţat pe poliţişti că sora sa a fost agresată de un bărbat din Deveselu FOTO: Arhiva

Un bărbat în vârstă de 58 ani, din Deveselu, a fost arestat cu două zile în urmă pentru agresiune sexuală. Fratele unei fete de 14 ani a sunat la 112.

Bărbatul, căsătorit, care are doi copii majori, plecaţi din ţară, are un magazin în Deveselu, iar pe 5 mai acesta a abordat o fată de 14 ani, căreia i-ar fi băgat mâna în lenjeria intimă. Cel care a sesizat totul a fost fratele fetei, care a sunat la 112 şi a dezvăluit totul.

„La data de 5 mai 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră,  în vârstă de 14 ani, din comuna Deveselu, ar fi agresată sexual de către un bărbat, din aceeaşi localitate.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Deveselu a reieşit faptul ca bărbatul, in vârstă de 58 de ani, ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra minorei de 14 ani. Totodată, în urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit faptul că în cursul anului 2020, acelaşi bărbat ar fi efectuat acte de natură sexuală asupra unei alte minore din localitate“, a transmis IPJ Olt. Fata agresată în ursul anului trecut avea atunci 12 ani.

Bărbatul a fost reţinut cu două zile în urmă, iar după 24 ore judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis arestul preventiv.

Vestea despre cele întâmplate a surprins pe multă lume. „Chiar m-a surprins, eu îl ştiu ca pe un om la locul lui, are familie, soţie, nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat“, a declarat viceprimarul comunei, Nicolae Dobre, pentru „Adevărul“.

Vă recomandăm şi:

Alertă în Slatina. „Fetiţa mea de 8 ani a fost interogată şi luată de un bărbat. A fost salvată de sora ei“ UPDATE

 

Bărbatul care aborda fetiţe în parcuri de joacă din Slatina are antecedente de agresiune sexuală

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările