Sibiu: Frumoasele oraşului se întrec la Miss Sibiu 2010

16 fete se vor „lupta“ mâine seară pentru titlul de cea mai frumoasă din oraş. Ele vor avea de trecut prin mai multe probe şi vor încerca să demonstreze că, în afară de faptul că sunt frumoase, sunt şi inteligente. Concursul va avea loc mâine seară la Sala Thalia, începând cu ora 19.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă clasicele probe de ţinută, concurentele, care au vârste cuprinse între 16 şi 22 de ani, vor trece şi prin probe de aptitudini sau de cultură generală. „ Fetele vor defila în costum de baie, în ţinută cocktail şi ţinută casual. În plus, ele vor fi testate cu diverse întrebări şi vor trece printr-o probă în care îşi vor demostra talentul la ceea ce se pricep ele mai bine: muzică, dans sau poezie“, ne-a spus Cristina Lăzărescu,   directorul Agenţiei Sun Media, care organizează concursul.

Şansă pentru concurente
În urma acestor probe, concurenetele vor primi un punctaj din partea juriului, iar la sfârşitul serii vor fi desemnate şi câştigătoarele: Miss Sibiu 2010 şi Miss Populariate. „ Această competiţie reprezintă un pas înainte pentru fete, o mare posibilitate de a participa şi la alte concursuri de acest gen. Sunt fete, dintre cele înscrise la concurs, care pot avea un viitor strălucit în domeniu: unele sunt foarte potrivite pe partea de fotografie, altele pe partea de podium şi prezentări“ a completat Cristina Lăzărescu. Fetele aşteaptă cu nerăbdare concursul şi spun că, deşi sunt extrem de emoţionate, speră să facă o impresia cât mai bună. „ Este pentru prima dată când particip la un concurs de miss cu atât de multe concurente, dar sper să mă descurc şi să ajung în finală“, spune Mirela Meianu, una dintre concurente. La titlul de miss visează însă şi celelalte concurente. „ Am emoţii foarte mari. Sper, totuşi, să trec peste şi să fiu printre primele“, spune şi Alexandra Stoica.

Surprize pentru public
Sibienii care vor lua parte la evenimentul de mâine seară vor avea parte de un spectacol de calitate, dar şi de o serie de surprize din partea organizatorilor. „ În pauzele dintre probe, publicul va putea asista la o demonstraţie de dans a unei trupei de la Clubul «Ritmic» , violonistul Dan Bălăşoiu va susţine un concert de excepţie, iar trupa de break-dance «Suspect» îşi va demostra talentul pe scena Sălii Thalia“, a mai spune Cristina Lăzărescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările