Un şef de post şi-a lăsat maşina pe avarii, în faţa şcolii fiicei sale. Poliţistul a oprit chiar pe zebră VIDEO

Un şef de post şi-a lăsat maşina pe avarii, în faţa şcolii fiicei sale. Poliţistul a oprit chiar pe zebră VIDEO

Maşina parcată pe sens opus în faţa unei şcoli în Râmnicu Vâlcea Foto Facebook Ai parcat ca un bou

Incidentul s-a petrecut zilele trecute în Râmnicu Vâlcea, iar cel în cauză este şeful unui post local de Poliţie din judeţul Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile cu modul în care a staţionat / oprit poliţistul maşina s-au viralizat rapid, graţie unui grup de Facebook „Ai parcat ca un bou Valcea”, dedicat celor care încalcă flagrant regulile de circulaţie. 

Incidentul s-a petrecut miercuri, 5 mai, iar imaginile au fost postate câteva ore mai târziu. În acestea se observă că un şofer a oprit maşina în faţa unei şcoli, în prima zi de reluare a cursurilor, pe sens opus, fix în faţa trecerii de pietoni de la intrarea în instituţie. 

Când un şofer care circula regulamentar din sens opus îl claxonează, uimit de gestul celuilalt conducător auto, vinovatul se arată deranjat că i se atrage atenţia şi face un semn să fie ocolit, de parcă ar spune: „Hai, domnule, că e destul loc pe stradă!”. Cu o pungă în mână, poliţistul se îndreaptă apoi spre şcoală, lăsând avariile în funcţiune. 

Scena a fost surprinsă de camera de bord a maşinii care circula regulamentar.

VIDEO Momentul, surprins de o cameră de bord

 

Iniţial, nu s-a ştiut cine se afla la volan. După apariţia imaginilor în spaţiul public, internauţii au reacţionat şi deconspirat, o zi mai târziu, identitatea şoferului care era era nimeni altul decât şeful Postului de Poliţie Păuşeşti - Măglaşi, din Vâlcea, Marius Constantin.   

La fel de stranie pare şi reacţia acestuia, tot la o zi de la incident, după ce imaginile au apărut în spaţiul public: „Îmi asum greşeala! În ideea de a evita ca fiica mea să iasă pe stradă fără să se asigure, am luat o decizie proastă! Oamenii mai greşesc uneori!”. 

În scenele filmate nu se observă însă nici un copil. Se vede clar însă când şoferul coboară din maşină şi se îndreaptă spre şcoală. În schimb, dacă priviţi cu atenţie, se vede o fetiţă care vine dinspre şcoală, la poartă aşteptând parcă pe cineva sau ceva.

Reacţia unui şef de post de poliţie după ce a fost filmat că a oprit maşina pe sens opus în Râmnicu Vâlcea Foto Facebook Ai parcat ca un bou Vâlcea

În privinţa scuzei acestuia, ar mai fi de menţionat momentul în care a fost filmată scena - la scurt timp după ora 10:00, după cum se observă pe camera de bord. Ar mai fi de spus doar că în şcolile din Râmnicu Vâlcea cursurile încep fie la ora 08:00, pentru ciclul primar şi parţial gimnazial, fie la orele 12:00 - 13:00, pentru restul. Copiii sunt chemaţi la orele 09:00 - 10:00 doar la începutul anului şcolar.  

 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările