Intervenţie de urgenţă în Ocnele Mari: o bătrână s-a trezit cu podul casei plin de viespi. Localnicii dezbat pe Facebook

Intervenţie de urgenţă în Ocnele Mari: o bătrână s-a trezit cu podul casei plin de viespi. Localnicii dezbat pe Facebook

Tanti Aurica si salvatorul Vali Dirinea. Foto Facebook

Disperată că viespile i-au invadat podul casei, femeia a cerut ajutor la primărie. Misiunea de salvare s-a încheiat cu bine, spre mulţumirea comunităţii locale care dezbate acum pe Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aurica Fugaru locuieşte într-o zonă retrasă din Ocnele Mari, unde ambulanţa nu are acces pentru că infrastructura rutieră e la pământ, susţin vecinii femeii.
 
Bătrâna a suferit mai multe intervenţii chirurgicale la piciorul stâng şi abia se deplasează cu ajutorul unor cârje. Şi ca şi când nu avea deja suficiente probleme, tanti Aurica a tras astăzi o sperietură grozavă când a constatat că podul căsuţei sale a fost invadat de roiuri de viespi. Pentru că risca să fie atacată în orice moment de insectele care au devenit mai agresive de când s-a instalat canicula,  bătrâna a cerut ajutorul autorităţilor locale. 
 
Strigătul de ajutor nu a rămas fără ecou, membrii Serviciului de Urgenţă din Ocnele Mari deplasându-se la faţa locului.
 
La solicitarea disperata a doamnei Aurica Fugaru m-am deplasat de urgenţă la domiciliu acesteia şi am constatat podul casei era plin de viespi. Am smuls căşiţele formate în tot podul casei. Tanti Aurica mi-a mulţumit”, a povestit pe o reţea de socializare Vali Dirinea, salvatorul din Ocnele Mari. 
 
 
Momentul a fost menţionat pe Facebook şi de primarul staţiunii vâlcene, care a ţinut să le dea localnicilor şi un sfat. 
 
Aş recomanda ca în acest sezon călduros să nu provocaţi viespile să vă înţepe... După cum vedeţi, agenda mea de lucru este supraîncarcata, dar fac tot posibilul să rezolv doleanţele tuturor cetăţenilor, întrucât albinele şi viespile au un comportament mai agresiv decât de obicei”,a scris primarul Petre Iordache.  
 
Localnicii continuă să dezbată şi la această oră pe Facebook despre misiunea de salvare, iar tanti Aurica e vedetă pe internet.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările