Poliţiştii din Sinaia şi-au prins urechile în Zoom. Aplicaţia este folosită până şi de elevii de clasa I pentru şcoala online

Poliţiştii din Sinaia şi-au prins urechile în Zoom. Aplicaţia este folosită până şi de elevii de clasa I pentru şcoala online

Poliţist la calculator

Într-o adresă trimisă Primăriei Sinaia, poliţiştii din staţiune reclamă faptul că nu au ”aparatura necesară” pentru a participa la video conferinţe folosind aplicaţia Zoom. Este aceeaşi aplicaţie pe care o folosesc inclusiv elevii de clasa I pentru cursurile online.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ceea ce nu ştiu poliţiştii sinăieni este faptul că pentru a avea acces la aplicaţia incriminată este suficient un singur telefon şi o conexiune la internet.

Pentru că tehnica îi depăşeşte, în adresa trimsă primăriei din staţiune, poliţiştii au solicitat autorităţilor locale să le comunice în scris deciziile ”de interes” luate în timpul şedinţelor.

Cererea adresată primăriei, joi 3 decembrie, este semnată de către şeful Poliţiei Sinaia.

Ce spune IJP Prahova despre situaţia halucinantă de la Sinaia

”Colegii au transmis acel răspuns dintr-o eroare” este explicaţia venită din partea Biroului de Presă al Poliţiei Prahova cu privire la solicitarea poliţiştilor sinăieni adresată primăriei din staţiune. 

”Staţiile de lucru sunt adaptate cerinţelor de securitate motiv pentru care exclud posibilitatea conectării pe platforma menţionată. Colegii au transmis acel răspuns dintr-o eroare. Pentru asigurarea unei colaborări instituţionale în astfel de situaţii s-au adaptat măsuri în consecinţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova.

Acesta a precizat că poliţiştii din Sinaia vor folosi un telefon mobil pentru a participa la video conferinţe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările