O femeie cu probeleme psihice din Prahova a încercat să-şi omoare soţul. Bărbatul se află în stare gravă

O femeie cu
probeleme psihice din Prahova a încercat să-şi omoare soţul. Bărbatul se află în stare
gravă

Spital Jude'ean Ploie;ti Foto Diana Fr]ncu

O femeie cunoscută cu afecţiunu psihice şi-a atact soţul, marţi, la primele ore ale dimineţeii. Agresoarea a fost prinsă de către poliţişti şi urmează să fie audiată. Bărbatul rănit a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Tentativa de omor a avut loc în comuna prahoveană Păuleşti. Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină printr-un apel la 112, în jurul orelor 7 dimineaţa. Din primele informaţii se pare că femeia şi-a atacat bărbatul cu un cuţit, iar rănile provocate sunt grave.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat în stare critică la spital, iar soţia sa a fost reţinută de către poliţişti.

Cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova. Femeia este acuzată de tentativă de omor, dar nu este clar la acest moment dacă răspunde penal, având în vedere starea ei de sănătate mintală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: